torstai 9. huhtikuuta 2015

Paavola huudz

Vuoden 1982 asuntomessualue Paavola on asuinalue kymppitien ja kakkostien risteyksen läheisyydessä Forssan keskustasta länteen. Siellä asui vuoden 2011 lopussa 1182 ihmistä.

Itse olen asunut Paavolassa vasta noin kolme kuukautta ja olen viihtynyt paremmin kuin hyvin. Isona plussana pidän sitä, että naapureiden kanssa ei tarvitse keskustella hississä. Paavolassa asuu myös paljon kavereitani ja sieltä on aika lyhyt matka keskustaan. Huonoja puolia en ole hirveästi ehtinyt löytää, poikkeuksena kuitenkin alueen läpi kulkevan tien tasa-arvoiset risteykset.

Paavolan palveluihin lukeutuu Autokeidas ja ABC, Paavolan nuorisotila sekä Forssan poliisiasema. Nuorisotilan läheisyydessä sijaitsee myös talvisin hiihtokäytössä oleva Paavolan pururata.

4 kommenttia:

  1. On kyllä niin hyvä kirjoitus, ettei mielestäni edes kuvaa tarvitse.

    VastaaPoista
  2. Otsikko kuvaa julmetun hyvin, teksti itsessään ei anna tietoa p****n vertaa (itse asunut paavolassa n. 7 vuotta), kuvat oikein mainiot tosiaan. Tekstissä esiintyvistä asioista olen samaa mieltä. Kaikin puolin ihan meedium postaus, arvosanaksi 4½ / 5!

    VastaaPoista
  3. Minä en ihan 4½/5 tästä anna. Teksti on edelleen siinä kunnossa, mihin se tunnilla jäi. Kuva esim. Paavolan pururadasta olisi sopinut tekstiin, eikä sen hankkiminen monta minuuttia olisi vienyt.

    VastaaPoista