keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Paavola lapsiperheiden asuinalue


Karttalinkki 

Paavola on asuinalue kympmppitien eteläpuolella ja kakkostien länsipuolella. Paavolassa asuu 1181 ihmistä. Paavolassa on hyvät juoksu ja hiihto mahdollisuudet sillä pururata on käytössä. Lapsetkin viihtyvät Paavolassa sillä siellä on muutama leikkipuisto ja talvella hyvät pulkkamäet. 

Oma suhde alueeseen

Olen itse asunut paavolassa 14 vuotta. Asuin ennen ihan Paavolan alussa mutta muutimme Paavolan perällä. Paavola ei ole itseni mielestä juurikaan muuttunut. Hyvät puolet ovat pururata, puistot, nuoriso kerho ja ei ole paljon juopuneita eikä narkomaaneja. Huonoja puolia on teiden huonot kunnot jossakin kohdissa. Paavolan pururadalla käy monia hiihtäjiä ja lenkkeiliöitä. Monet nuoret käyvät myös airsoftaamassa Paavoan metsissä. 


Yritykset

Paavolassa palveluita ja yrityksiä on Autokeidas, Abc, Poliisi asema, Nuoriso kerho, Parma. Kirjasto-auto käy kerran viikossa. 

2 kommenttia:

  1. Otsikko on kuvaava ja se sopii tekstiin. Teksti on lyhyen perusteellinen enkä jäänyt kaipaamaan enempää tietoa. Kuvaa ei tekstissä ollut ollenkaan. Olen samaa mieltä sen kanssa, ettei Paavolassa ole juopuneita eikä narkomaaneja. Paavolan yrityksiä oli mielestäni lueteltu riittävä määrä.

    VastaaPoista
  2. Olen aika lailla samaa mieltä Johannan kanssa kaikesta.

    VastaaPoista