maanantai 25. huhtikuuta 2016

Korkeavaha - Apu lähellä.

Yleisesittely

Korkeavaha on sairaalan vieressä sijaitseva asuinalue. Vuoden 2011 lopussa Korkeavahassa asui 1152 asukasta.

Oma suhde alueeseen 

Äitini on asunut alueella vuodesta 2012. Itse käyn joka toinen viikonloppu äitini luona ja yleensä lomilla.  Alueella viihtyy ihan kohtuullisesti, vaikka toisella puolella aluetta on jonkin verran alkoholisteja ja nistejä. Asuinaikanani alue ei mielestäni ole muuttunut juuri yhtään. Hyviä puolia alueessa on että kaupat ja muut palvelut ovat melko lähellä ja ainakin sairaalaan pääsee nopeasti jos tarve vaatii. Huonot puolet ovat lähinnä nistit ja alkoholistit. Verrattuna asuinalueeseen jolla asun vakituisesti isäni kanssa, Korkeavaha on vilkas ja tiheästi asutettu, kun taas Varsanoja on rauhallista maasutumaisempaa aluetta. Korkeavahassa asuu myös paljon vanhuksia.

Palvelut

Aluella sijaitsee terveyskeskus sekä sairaala joten apua on saatavilla mitä pikimmiten. Terveyskeskuksessa on myös lastenpoli ja hammashuolto, välinevarasto sekä näytteenotto. Sairaalassa ovat osastot, röntgen ja poli sekä näytteenotto.

Alueella on myös amis jonka vieressä on pieni kioski nimeltään Sepin grilli.

1 kommentti:

  1. Teksti oli hyvin kirjoitettu ja tekstissä oli pelkkää asiaa. Siinä ei ollut mitään turhaa ylimäärästä hölpöttelyä. Yksi kirjoitusvirhe löytyi. Toistit samoja sanoja useesti, joka voi olla joskus haitallista. Ei muuta. Hyvä teksti!��

    VastaaPoista