torstai 7. huhtikuuta 2016

Talsoila - rauhallinen asuinalue

Talsoila on suurimmalta osin asuinaluetta joka sijaitsee n. kaksi kilometriä keskustasta luoteeseen. Talsoilan koulu sijaitsee myös loogisesti Talsoilassa, joten siellä asuu paljon lapsiperheitä. Talsoilassa asui tilaston mukaan 2225 asukasta vuonna 2011.
Talsoilan kartta

Olen asunut koko elämäni Talsoilassa. Talsoila on hyvä ja rauhallinen alue, jossa pystyi pienenäkin leikkimään pihassa ilman pelkoja. Vaikka paljon huhutaankin, että talsoilan perällä, "makkaramäen" takana asuisi paljon narkkareita, ja vaikka huhut olisivatkin totta, ei minkäänlaisia häiriöitä ole ollut havaittavissa. Suurin häiriö mitä olen viimeisten viikkojen aikana huomannut, on tikka joka nakuttaa katulampun metallista osaa.

Palveluita ei itse Talsoilasta voi löytää, mutta turuntien Siwa on lähin kauppa, eivätkä suuremmatkaan kaupat sijaitse kolmea kilometriä kauempana.
Talsoilassa asumista suosittelisin mm. lapsiperheille. Talsoilan koulu sijaitsee inhimillisen matkan päässä huolimatta missä päin talsoilaa asuu. Talsoilassa ei ole juuri ollenkaan häiriköintiä ja lapset voivat leikkiä pihalla huoletta. Talsoilassa ei ole isompia teitä, jotka aiheuttaisivat häiriötä ja tiet, joita Talsoilassa on ovat koululaisillekin turvallista ylittää.

1 kommentti:

  1. Kuvat sopivat hyvin, koska niissä näkyvät Talsoilan luontoa ja Talsoilan koulu. Otsikkokin pitää hyvin paikkaansa. Teksti oli ok.

    VastaaPoista