sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Rantalanmäki - rauhallinen alue keskustan tuntumassa

Rantalanmäki sijaitsee lähellä Forssan ydinkeskustaa. Rantalanmäeltä on noin kilometri ydinkeskustaan ja kävellen ehkä jopa hieman alle. Vuonna 2011 Rantalanmäellä asui 885 asukasta.


Oma suhde alueeseen

Mielestäni Rantalanmäki on todella hyvää asuinalueseutua. Olen asunut alueella koko ikäni. Alueella on hyvin rauhallista ja keskusta on aivan lähellä. Myös Talsoilaan on erittäin lyhyt matka. Myös Siwa löytyy aivan läheltä, Turuntien varrelta. Rantalanmäki on hyvällä sijainnilla, sillä myös alakoulu Talsoila on lähellä. Talsoilan kentälle, frisbeegolfradalle ja kirjastoon on myös hyvin lyhyt matka. Alue ei ole muuttunut lähes ollenkaan asuinaikanani. Vain Ilmarisenpuistoa on kunnostettu ja jollekin kadulle tehty uusi asvaltti. Kaupunginosa on tietääkseni ja mielestäni hyvämaineinen. Rantalanmäellä asuu normaaleja ihmisiä ja paljon lapsiperheitä.

Yritykset

Ajatellaan, että Rantalanmäessa ei ole paljoa yrityksiä. Turuntien varrella on kuitenkin muutama parturikampaamo, kalastustarvikekauppa Forssan Kalastustarvike Oy, hieronta ja solarium ja thaihieronta. Rantalanmäestä löytyvät myös Atria Tekniikka Oy, Tepa Service-autokorjaamo sekä Liha ja Säilyke Oy,







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti