maanantai 25. huhtikuuta 2016

Talsoila

Talsoila on mukava ja rauhallinen asuinalue, joka sijaitsee länsi puolella Forssan keskustasta. Se on kymppitien etelä puolella ja kakkostien itä puolella. Alueella on noin reilu 1300 asukasta

Muutin omakotitaloon Talsoilaan 2005. Olen viihtynyt Talsoillassa aina hyvin ja siellä on myös aina asunut kavereitani. Lähiaikoina kun muutin Talsoilaan, siellä uudistettiin Koulun piha ja leikkipuistoja. Niistä riitti pienenä iloa. Talsoilassa on myös muutama vuosi sitten tullut frisbee- ja minigolfrata jääkiekkokaukalon viereen. Kaukalon vieressä on myös kenttä, jossa voi pelata vaikka pesäpalloa ja jalkapalloa. Lähellä on myös Siwa josta voi hakea hyvin vaikka juotavaa mukaan frisbeetä heittämään.

Talsoila ei ole ihan Forssan keskustassa, mutta mukavavn matkan päästä siitä. Talsoilassa on ala-aste, jossa piha uusittiin muutama vuosi sitten. Siwa on mukava lähikauppa.

 

1 kommentti:

  1. Teksti oli mielenkiintoisa ja tarpeeksi pitkä mielestäni. Paikka kuulostaa kivalta ja hieno kuva myös on otettu. Tosin "Talsoila" nimi on tylsähtävä kun taas piti keksiä hieman luovempi nimi työlle ja löytyi myös pieni kirjoitusvirhe.... "mukavavn"

    - Virve

    VastaaPoista