tiistai 10. huhtikuuta 2018

Paavola zzzz

Paavola sijaitsee pari kilometriä etelään kymppitieltä ja länteen parikilometriä kakkostieltä. Paavolassa on suurimmaksi osaksi omakotitaloja, mutta myös rivitaloja löytyy. Kaikki Paavolan taloista on omistusasuntoja, joten vuokra-asuntoja ei ole.

Minä olen asuntut koko ikäni Paavolassa ja olen viihtynyt siellä todella hyvin, koska siella on paljon metsää ja yksi puisto joissa on kiva ulkoilla. Paavola ei ole muuttunut kovinkaan paljoa asumiseni aikana paitsi yksi kioski on poistettu puiston vierestä. 

Alueen hyviä puolia on mielestäni se, että se on rauhallinen alue asua ja siellä on paljon ulkoilutilaa. Hyvä puoli on myös se, että siellä ei asu mitään hämärää porukkaa. Paavolan huono puoli on se että se on aika kaukana keskustasta ja kaikkiin aktiviteetteihin on pitkä matka.


Mielestäni Paavola on hyvä paikka asua, koska siellä on rauhallista ja eikä asu mitään nistejä. Paavola on Lapsi perheiden asuinaluetta.


Paavolassa on muutamia yrityksiä, mutta suurinosa on yksityishenkilöiden toiminimi yrityksiä. Paavolassa on yksi suurikin yritys nimeltään Autokeidas. Autokeitaalla on tankkauspiste sekä muita moottoriajoneuvon huoltopisteitä. Siellä on myös ruokala, joss on noutopöytä sekä Hesburger. Autokeitaalla on myös pieni kauppa josta pystyy ostamaan elintarvikkeita.


Paavolan tie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti