keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Tölö - lähellä kaikkea

Tölö sijaitsee 1,5 km päässä luonaassa Forssan keskustasta. Tölöllä on paljon omakotitaloja ja kerrostaloja. Siellä on myös vähän rivitaloja. Suurin osa kerrostaloista on vuokra-asuntoja.

Olen asunut tölöllä jo noin. 13-vuotta. Asuinalue ei ole muuttunut paljoa, vaan ihan pikku asioita on muuttunut. Pidän siitä, että siellä on Lidl ja Sale. Kotoani siis pääsee nopeasti kauppaan. Myös Veikon kone ja Tyykibaari ovat myös tölöllä. Lähellä Tyykibaaria on kampaaja. Tölöllä on mielestäni aika paljon kauppoja ja muita palveluita. Tölöllä on myös Vanhainkoti, Tölön Koulu, Taikatuulen päiväkoti ja niiden vieressä on puisto. Pidin Tölöllä asumisesta pienenä, koska päiväkotini ja kouluni olivat aina lähellä. Kouluun pystyi kävelemään todella nopeasti, eikä matkalla ollut paljoa autoteitä.

Vapaa-ajalla pystyin myös pienenä menemään kavereideni kanssa puistoon helposti, kun se oli niin lähellä. Tölön koululla on myös talvisin jää, jotenka pääsee helposti luistelemaan. Koulun vieressä on myös jalkapallokenttä, jossa käyn välillä potkimassa jalkapalloa veljeni kanssa. Talvisin jalkapallokentällä on hiihtolatuja ja siellä myös pystyy laskemaan pulkalla. Eli minusta asuinalue on ihan hyvä lapsiperheille.

Huonopuoli tosin Tölöllä on se, että kesäisin siellä on paljon humalalaisia ihmisiä. Kesäisin kuitenkin on myös se kiva puoli Tölöllä, että Tölön koulun vieressä olevalle pellolle tulee auringonkukkia. Tölö on myös sijainniltaan hyvä asuinalue, koska se ei ole kaukana keskustasta.

Tölöllä yksiössä joka on 28m² niin vuokralla asuminen maksaa kuussa 320e + vesi. Keskustassa 29.5 m² olevassa yksiössä vuokralla asuminen maksaa kuukaudessa 360e + vesi.

Kuvassa näkyy Lidl ja joitain tölöllä sijaitsevia kerrostaloja

5 kommenttia: