tiistai 10. huhtikuuta 2018

Viksberg - sekava

Viksberg ei ole hirveän kaukana keskustaa. Se on lähellä pienlentokenttää. Viksbergissä on paljon kerrostaloaluetta ja omistusasuntoja. Kerrostaloja on enemmän kauempana keskustaa. Viksberg sijaitsee keskustasta kaakkoon päin.

Olen asunut Viksbergissä melkein koko elämäni. Olemme asuneet kahdessa erilaisessa kerrostalossa. Jos ostaa kerrostalosta asunnon, suosittelen sellaista mihin ei paista aurinko suoraan asuntoon, koska silloin asuntoon tulee todella kuuma.

Viksbergissä asuu eniten yleensä erimaalaisia perheitä, nuoria ja vanhuksia. Nuoret eivät yleensä pysy kauan ,vaan muuttavat pois. Yleensä kun kysyn kavereilta Viksbergistä, he yleensä vastaavat siihen negatiivisesti esim. huumeet, känniläiset tai ärsyttävä paikka.

Omista kokemuksistani Viksberg on ihan okei paikka, mutta en asuisi siellä. Viksberg oli ennen minusta paljon kivempi,koska silloin pidettiin nuorille kerhoja. Joskus jotkut ihmiset juovat liikaa ja tulevat känniin. Silloin he alkavat koputella oviin ja pitää olla tarkka kenelle avaa oven. Muutenkin osa ihmisistä ovat törkeitä ja ärsyttäviä.

Viksberigssä löytyy minusta enemmän huonoja puolia, kuin hyviä puolia. Hyviä puolia esim. puistot ja ennen pidetyt kerhot.

Kerrostaloasutusta
Viksbergin lähellä on myös erilaisia pieniä yrityksiä, kuten Lounea, Texvex, Kaukokiito, Euromaster ja Forssan Lava ja Huolto Oy.


Yritykset sijaitsevat Viksbergintiellä

3 kommenttia:

  1. Muutama kirjoitusvirhe siellä täällä, mutta muuten hyvä ja suht laaja teksti. Kuvat sopii aiheeseen.

    VastaaPoista
  2. Pitkä teksti ja paljon asiaa. Olen samaa mieltä tekstin kirjoittajan kanssa, koska olen itsekin asunut Viksbergissä. Otsikko sopii hyvin tekstiin, sillä Viksberg todellakin on sekava paikka!

    VastaaPoista
  3. Teksti oli kiinnostava ja laaja. Itse olen myös sitä mieltä että siellä on paljon känniläisiä ja muita hörhöjä.

    VastaaPoista