keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Tölö on rauhallinen kaupunginosa

Tölön kaupunginosa sijaitsee 1 km keskustassa. Alueelta löytyy kerrostaloja, omakotitaloja, Lidl ja Tölön koulu. Suurin osa asunnoista on vuokra-asuntoja. Tölöllä on helppo asua kun on keskusta ja
kauppa lähellä. Alueella on myös kohtalaisen rauhallista aamuisin ja päivisin, mutta illalla ja öisin, sillä juopuneiden huuto kuuluu meille asti vaikka ikkuna olisi kiinni.

Muutin tänne Jokioisilta n. 3-4 vuotta sitten. Olen muuttanut elämäni aikana monia kertoja eri paikkakunnista ja kaupinginosista toiseen. Ensin asuin Humppilassa. Se on todella pieni ja ankea paikka eikä ole oikeastaan kauppojakaan yhtään. Forssa näyttää iloisemmalta paikalta ja on enemmän kauppoja ettei tarvitse ajaa eripaikkakuntaan sen takia, että jotain tarvitsee, sillä silloin melkeinpä aina ajoimme Humppilasta Forssaan ostoksille. Sen jälkeen muutimme Loimaalle ja siitä Hirvikoskelle, mutta siitä en oikeastaan osaa kertoa mitään, koska olin niin pieni, niin en muista mitään. Sen jälkeen muutin taas Humppilaan ja siellä tuli asua puolet elämästäni. Sitten kun olin 5 luokalla muutimme Forssaan Viksberiin. Sitten jostain syystä muutimme sieltä Jokioisille emmekä asuneet siellä kuin kesäloman, koska siellä oli kuulemma kallista asua.

Tölöllä sijaitsee Lidl, Sale, Keittiömaailma, Vesihelmi ja Tyykibaari, autokauppa ja kirpputorit.

Tölön alueen luonto on autoteistä asfalttia, vaahterapuita, koivua ja tölön koulun vieressä on pieni pelto.

Minun mielestäni Tölön alueen paikan epäkohta on Tölön koulu. Se tarvitsisi kunnostaa sisältä, että ulkoa jotta se näyttäisi eloisammalta ja tuntuu mukavemmalta paikalta opiskella. Koulun piha-aluekkin on todella autiomainen. Sinne voisi vaikka laittaa värikkäämpiä keinuja ja sinne paikalle missä oli ennen skeittirampit niin sinne voisi vaihtaa uudemmat korit ja maalata sinne peliviivat.
Kuvassa näkyy Lidli ja bussipysäkki Tölöltä


2 kommenttia:

  1. Teksti oli aika ok. Kirjoitusvirheitä oli suht paljon, mutta se ei juuri haittaa. Otsikko on aika tylsä. Tekstissä oli myös iso pala tekstiä, joka ei liity aiheeseen mitenkään. Tölön koulun piha on kyllä hirveän näköinen. Kuva on aika pieni ja siitä on hankala nähdä mitään.

    VastaaPoista
  2. Tekstin otsikko on mielestäni sopiva. Teksti ei ollut tylsä, eikä liian pitkä. Tölön koulusta olen samaa mieltä. Kuva oli ihan ok ja kuva sopi tekstiin.

    VastaaPoista