tiistai 24. toukokuuta 2022

Paavola- rauhallinen alue

Asun Forssassa Paavolan kaupunginosassa. Se sijaitsee reilun 3 km päässä keskustasta. Alueelta löytyy enimmäkseen pientaloja ja rivitaloja. Alue on rauhallista. Kakkostie kulkee länsipuolelta, mutta siitä ei tule äänihaittoja. Paavolassa on metsää ja maasto on vaihtelevaa. Alueelta löytyy hyvät ulkoilumahdollisuudet kuntoradalla. Lapset voivat mennä leikkimään puistoihin. 

Olen asunut koko ikäni alueella. Alue on kivan rauhallinen ja siellä on hyvä lenkkeillä koiran kanssa. Kuntoradan reitti on n. 4 km pitkä ja reitin varrelta lähtee polkuja metsään. Alue on ihan hyvä maineinen. 

Paavolan asuinalueella ei ole kauppoja eikä kouluja.Siellä ei kulje julkista liikennettä. Kirjastoauto pysähtyy parittomilla viikoilla torstaisin Koivumäentiellä illalla klo. 17.35-18.00. Paavolan viralliseen alueeseen kuuluvat myös Autokeidas ja Abc sekä Haision asuinalue. Ne eivät sijaitse ihan Paavolan asuinalueen vieressä. Niissä käy paljon ihmisiä, koska ne sijaitsevat 10- j 2-tien varrella. 

Alueen epäkohtia on paljon. Asuinalueella ei ole kauppoja, eikä palveluja. Alueelta on pitkä matka keskustaan ja se on syrjässä. Julkista liikennettä alueella ei ole. Alueella voisi olla pieni kauppa, ettei aina tarvitse lähteä muutaman kilometrin päähän autolla. Kaupasta saisi nopeasti tarvittavat asiat.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti