tiistai 24. toukokuuta 2022

Viksberg - pahamaineisin alue Forssassa

Asun Viksbegissä, joka sijaitsee Forssan länsipuolella ja keskustaan pääsee helposti kävellen. Viksbergissä on kaikenlaisia taloja, kuten kerrostaloja, omakotitaloja, rivitaloja  ja vuokra-asuntoja. Asun Viksbergissä hyvällä paikalla omakotitalossa. Lähellä on paljon kauppoja ja myös koulu ja päiväkoti. Viksbergistä löytyy myös puistoja. 

Olen asunut samassa talossa koko elämäni ajan ja pidän alueesta vaikka Viksbergistä on paljon ennakkoluuloja. Levottomuuksia on ollut silti. Meidänkin pihalta on useaan kertaan käyty varastamassa esimerkiksi pyöriä ja pihalla on liikkunut epämääräisiä ihmisiä. Usein öisin häititsee myös kovaääniset autot ja mopot. 

Kuten sanoinikin lähistöltä löytyy useita kauppoja ihan kävelymatkan päässä. On K-Citymarket, Tokmanni, R-kioski ja lähelläni myös Lidl. Ennen Viksbergissä oli myös Siwa, mutta harmillisesti se poistui muutama vuosi sitten. Tokmannin lähellä Viksbergissä sijaitsee Vikspirtti, jossa on usein tarjolla ruokaa ja sitä tilaa voi myös vuokrata. Lapsille löytyy puistoja ja Liikennepuisto, jossa pääsee ajamaan polku-autoilla ja se on ilmaista. Melko lähellä Viksbergiä on myös Vesihelmi ja siellä on mahdollista päästä uimaan, kuntosalille ja siellä järjestetään erilaisia jumppia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti