tiistai 24. toukokuuta 2022

Rantalanmäki - moottoriteiden ympäröimä

Asun Rantalanmäessä. Kaupunginosa sijaitsee Forssan keskustan länsi-puolella. Alueen asutustyyppi on omakotitalot, kerrostalot ja rivitalot. Rantalanmäessä on yksi puisto, jossa voi käydä heittämässä frisbeegolfia tai pelaamassa minigolfia. K-kauppaa siellä ei enää ole.

Rantalanmäessä olen asunut 5-vuotiaasta lähtien. Ensimmäiset 5 vuottani asuin Viksbergissä. Rantalanmäessä viihdyn oikein hyvin. Asuinalueellani asuu mukavia ihmisiä. Alueella ei ole tehty mitään suuria muutoksia, ainoastaan teitä on kunnostettu. Asuinalue on mielestäni tarpeeksi viihtyisä. Viksbergistä muuttaessamme Rantalanmäkeen minulla ei ollut oikein mitään mielikuvia alueesta, koska olin niin pieni. 

Kaupunginosassa on muutama vaarallinen risteys, joita alueella asuvat pienet lapset osaa välttämättä varoa. Kävelijöillä on liikennemerkkinä kolmioita, joita ei välttämättä tajua katsoa, kun kääntyy vaikka omalle kadulle, eikä pienemmät tiedä vielä mitä liikennemerkki tarkoittaa. Merkki pitäisi muuttaa niin päin, että autoilijoilla olisi kolmio, jolloin heidän pitäisi varoa kävelijöitä ja pyöräilijöitä. 

Rantalanmäen omakotitalojen hinnat pyörivät 120 000-160 000 euron kieppeillä. Kaikulassa talojen hinnat pyörivät taas 94 000 euron kieppeillä. Ero on suunnilleen 36 000 euroa.

1 kommentti: