tiistai 24. toukokuuta 2022

Viksberg - paras kaikille

Vikspergin kaupunginosa on kakkostien lähellä. Vikspergissä on eniten kerrostaloja, mutta on myös pientaloaluetta. Puistoja on pari, mutta on myös Kuhalan koulu ja Kurjenpesän päiväkoti. Vikspergissä on myös frisbeegolfrata. Koirille on myös koirapuisto. 

Olen asunut Vikspergissä koko ikäni .Olen viihtynyt siellä ihan hyvin mutta joskus tunnen oloni epäturvalliseksi. Vikspergillä ei ole ehkä paras maine, mutta minun mielestä se on ihan hyvä paikka asua. Kauppoja on Citymarket ja Tokmanni, jotka ovat lähellä. On myös R-kioski. 

Ennen alueella oli todella huonokuntoisia kerrostaloja, mutta ne on purettu tämän vuoden aikana. On vieläkin taloja, mitkä ei ehkä miellyttä silmään, mutta ei se vaikuta silti mitenkää, että täällä ei voisi asua. Ennen kuin kerrostalot purettiin, niihin sai vapaasti mennä spraymaalaan, mutta talot on nyt purettu.

Vikspergissä on paljon nurmikkoa ja on mäkiäkin. Metsää ei ole paljoa. Viksperissä on kaksi lammikkoa ihan Helsingintien vieressä. Peltoa ei ole paljoa. Suota ei ole yhtään. 

Viksperissä on suhteellisen hintasia vuokra-asuntoja ja mitä itse olen nähnyt suurin osa asunnoista on ollut ihan nättejä. Hirveen suurta eroa en hinnoissa näe, mutta esim. Helsingintiellä on halpa vuokra ja kämpät on ihan siistejä. 

1 kommentti:

  1. Teksti oli mielestäni niin laaja, kuin Viksbergistä voi kertoa. Kiinnostavuutta olisi voinut koittaa lisäämällä sekä kertomalla Viksbergin ennakkoluuloista. Olen aika samaa mietä oman tietoisuuteni kanssa. Kuvaa työssä ei ollut, joten siitä ei arviota voi antaa. Oikeinkirjoitusta olisi voinut lisätä, sillä osassa kohdissa teksti oli hieman sekalaista.

    VastaaPoista