tiistai 24. toukokuuta 2022

Viksberg - parempi paikka kun luulet

Viksberg sijaitsee 2-tien itäpuolella noin 1,5 kilometriä keskustasta. Viksbergissä on isoja kerrostaloja ja myös paljon omakotitaloja. Kerrostalot ovat vuokrattavisssa, mutta suurin osa on omistusasuntoja. Viksbergissä on paljon puistoja ja metsää löytyy hyvin myös.

Olen asunut Viksbergissä koko elämäni, viihdyn alueella hyvin varsinkin siinä, missä itse tarkalleen asun. Asuinaikanani alueelta on esimerkiksi sahattu paljon puita alas. Itse asun aika reunoilla Viksbergin aluetta, joten en oikeen tiedä koko aluetta kovinkaan hyvin, mutta niillä alueilla missä liikun eniten niin on suurimmaksi osaksi positiivisia kokemuksia.

Viksbergistä löytyy hyvin erilaisia palveluita, suurin näistä on varmaankin Kuhalan koulu, sieltä löytyy ala- ja yläaste. Käymme Kuhalassa nyt viimeistä lukuvuotta, Sitten on myös legendaari ostari, josta löytyy mm. R-kioski ja Krouvi. Minulle tärkeä Siwa lopetettiin kokonaan ja toimitilaan tuli Mopar-niminen auto ja moottoripyörien harrastajaporukka.

Viksbergin luonto on suurelta osalta vihreätä ja löytyy myös yksi lammikko, josta voi löytää melkein mitä vaan. Luonnossa on paljon mäkiä ja kumpareita mielestäni, tykkään Viksbergin luonnosta joka vuoden aika.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti