torstai 23. toukokuuta 2019

Paavola - kämänen alue Forssassa

Paavola sijaitsee n. kolme kilometriä Forssan keskustasta kakkostien länsipuolella. Paavolassa on omakotitaloja sekä rivitaloja. Paavola on rauhallinen asuinalue. Suurin osa Paavolan taloista on omistusasuntoja.

Olen asunut Paavolassa noin yhdeksän vuotta. En tykkää asua Paavolassa, koska se on liian kaukana kaikesta. Paavolasta löytyy hyviäkin puolia kuten se, että se on rauhallista aluetta. Paavola ei ole juurikaan muuttunut yhdeksän vuoden aikana, mutta sinne on tullut muutama uusi talo. Paavola on normaalien ihmisten asuinalue.

Haastattelin Paavolassa asuvaa ysiluokan oppilasta. J on asunut Paavolassa 16 vuotta ja seitsemän päivää. J viihtyy Paavolassa, siellä on kuulemma tosi kivaa. Paavola on muuttunut J:n asuinaikana, puistoon tuli koirankakkaroskis. Hyviä puolia Paavolasta ovat ne, että se on melko lähellä keskustaa, ja siellä on paljon puistoja. Huonoja puolia ovat ne, että Paavolassa asuu paljon pieniä lapsia, jotka riehuvat ulkona, kuten J:n pikkuveli Jölli.

Haastattelin myös toista ysiluokan oppilasta V:tä. V on asunut Paavolassa, mutta muutti kaksi vuotta sitten Forssan keskustaan. V asui Paavolassa 13 vuotta. V viihtyi erinomaisesti Paavolassa. Paavolan hyviä puolia olivat se, että siellä oli rauhallista ja V:n perheellä oli iso talo. Huonoja puolia ovat, että se oli vähän liian kaukana keskustasta, ja se että kun oli iso talo, niin sen siivoamisessa kesti kauan. V ei olisi halunnut muuttaa pois Paavolasta, mutta on keskustassakin ihan kiva asua, V sanoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti