keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Talsoila- Forssan ylpeys

Esittely

Talsoila sijaitsee luoteis-Forssassa. Talsoilassa on paljon omakotitaloja, sekä muutama kerrostalo. Siellä on myös vähän rivitaloja ja yksi koulu. Talsoilan läpi kulkee Turuntie.

Minun mieleipiteeni alueesta

Olen asunut Talsoilassa koko ikäni. Se on rauhallinen ympäristö ja siinä on kauppoja lähellä. Kodistani on lyhyt matka kouluun ja siellä on monia harrastusmahdollisuuksia. Talsoilassa on K-market (Siwa) ja minigolfrata (Talsoilan kiska). Olen iloinen, että olen saanut asua Talsoilassa. Talsoila on kunnioitettua aluetta ja se on Forssan "hyvä osa".

Huonot asiat

Siellä asuu nistejä ja välillä he varastavat pihoilta tavaraa. Siinä on myös Turuntie vieressä, josta kuuluu ääniä öisin ja se häiritsee vähän. Myös Talsoilan kiska paloi, mikä oli kova isku vyön alle.


Julkiset palvelut

Talsoilassa ei ole monia julkisia palveluja. Siellä on vain K-market ja paloasema, mutta siellä sijaitsee monia urheilukohteita. Näitä kohteita on Renska, minigolfrata, frisbeegolfrata ja Talsoilan kenttä, johon kuuluu pesäpallokenttä kesällä ja ulkojää talvella.

Yritykset

Talsoilassa on ollut muutamia yrityksiä vuosien varrella. Nämä yritykset ovat Talsoilan kioski ja nykyinen minigolfrata.

Epäkohdat

Talsoilan alueella asuu yksi nisti, joka välillä varastaa pihoista tavaraa. Hän tekee varkautensa yöllä, joten kukaan ei ole saanut häntä kiinni. Muuten siellä ei ole mitään epäkohtaa. Voisi jopa sanoa että Talsoila on täydellinen paikka.

Mainos

Tule asumaan eeppiseen Talsoilaan. Täällä on vähän nistejä ja täällä on rauhallista asua. Talsoilassa sinua kunnioitetaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti