torstai 23. toukokuuta 2019

Rantalanmäki - rauhaisa asuinalue

Rantalanmäki sijaitsee aivan Turuntien läheisyydessä Loimijoen länsipuolella. Se on noin kahden kilometrin päässä Forssan torista. Alueella on hyvin paljon omakotitaloja, myös rivitaloja löytyy.

Olen asunut koko elämäni Rantalanmäessä omakotitalossa. Kaikki vieressäni olevatkin talot ovat omakotitaloja. Olen viihtynyt hyvin, koska palvelut ovat lähellä niin kuin luontokin. Kaikkea löytyy siis sopivasti. Alueella on myös rauhallinen liikenne. Rantalanmäellä on mielestäni hyvä maine ja siitä puhutaan harvoin pahaa. Eniten siellä asuu lapsiperheitä ja eläkeläisiä.

Forssan keskusta on aivan lähietäisyydellä, joten Rantalanmäessä ei juurikaan ole omia palveluja. Aivan lähistöltä löytyy K-Market. Muutama yksityisyritys Rantalanmäessä on. Alueen reunalla on Atrian tehdas.

Rantalanmäessä on yksi leikkipuisto. Lapsille voisi siis olla hieman enemmänkin tekemistä. Lenkkimahdollisuudet joenrannassa ovat erinomaiset. Roskiksia voisi olla enemmän, sillä roskia näkee usein maassa. Muuhun ilkivaltaan Rantalanmäessä ei yleensä törmää. Kävelytietkin eri katujen välillä on hyvin suunniteltu ja kulkeminen on helppoa. Öisin ja iltaisin Turntiellä kulkevien hälytysajoneuvojen äänet kuitenkin kuuluvat yllättävänkin kovaa.

Alueen pinnanmuodot ovat hyvin tasaiset. Mäkiä ei ole. Rantalanmäki on kokonaan savea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti