keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Vieremä - kämänen kaupunginosa

Vieremä sijaitsee Forssan pohjoisreunalla. Asutusalueella on enimmäkseen omakotitaloja. Myös rivitaloja on Vieremässä paljon. 

Olen asunut Vieremässä noin kolme vuotta. Alue on rauhaisaa ja siellä on pieniä puistoja, joissa on kiva olla vapaa-ajalla. Siellä on myös kiva pieni uimaranta. Vieremässä on myös Hunnari, jossa on kiva käydä talvella laskemassa pulkkamäkeä, koska se on korkea mäki.  Alue ei juurikaan ole muuttunut kolmen vuoden aikana. Yksi talo on vain purettu. Huono puoli on se, että alueella ei ole yhtäkään kauppaa eikä muitakaan palveluita. Koulu kylläkin löytyy. Asuin ennen Paavolassa eikä Vieremä siitä paljoa eroa. Paavolassa oli enemmän tekemistä ja siellä on pururata. Muuten en huomaaa juurikaan eroja. 

Alueen epäkohtia

Vieremässä ei ole mitään palveluita. Olisi kiva saada Vieremään edes yksi pieni kauppa. Vaikkapa kesäksi. Myös osa suojateistä ovat huonosti suunniteltuja, koska menevät eri kohdista kävelyteihin katsottuna. 

Haastattelu

Haastattelin Vieremässä asuvaa 15-vuotiasta tyttöä. Hyviä puolia hänellä oli monta, mutta parhaimmiksi nousivat turvallisuus ja Mäkilammin uimaranta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti