keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Vieremä- rauhallinen ja viihtyisä

Vieremä sijaitsee 10-tien pohjoispuolella ja 2-tien eteläpuolella. Forssan keskustaan matkaa on noin 5 kilometriä. Forssassa on paljon omakotitaloja ja rivitaloja, mutta kerrostaloja ei yhtäkään. Lähes kaikki asuvat omistusasunnoissa, mutta muutamia vuokra-asuntojakin kyllä löytyy.

Vieremässä asuminen on mukavaa ja rauhallista. Olen asunut Vieremässä koko ikäni. Asuinalueellani on hieno koulu, jossa kävin alakoulun. Vieremässä asuu paljon lapsiperheitä ja eläkeläisiä. Puistoja löytyy kolme kappaletta ja ne ovat isoja. Huonoja puolia tässä asuinalueessa on aika pitkä matka palveluihin: 5 km oikeastaan jokaiseen palveluun.

1900-luvulla tässä kaupunginosassa oli Iso-Hunnari laskettelukeskus. Se suljettiin 1990-luvun puolivälissä rahaongelmien takia. Vieremää alettiin asuttaa 1950-luvulla.

Vieremästä saa ainakin tontteja halvalla, koska niitä myydän 100€ hinnalla, jotta Vieremään saataisiin enemmän asukkaita. Hintataso asunnoilla on aika alhainen, koska muuttoliikenne Vieremään on vähentynyt paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti