keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Talsoila - rauhallinen lapsiperhe alue

YLEISTÄ

Talsoila on noin 2 kilometriä kaupungista länteen. Talsoilassa on suurimmaksi osaksi omakotitaloja ja rivitaloja. Turuntien varressa on kerrostaloja. Muualla Talsoilassa on pari vuokrakerrostaloa. Talsoilassa on oma koulu, Talsoilan ala-aste. Tällä kaupunginosalla ei ole muita ruokakauppoja, kuin K-marketti. Talsoilassa on myös salibandyhalli ja HK. K-marketin vieressä on minigolfrata ja Talsoilan kenttä, missä pelataan kesällä paljon pesäpalloa ja talvella luistellaan.


OMA SUHDE TALSOILAAN

Olen asunut Talsoilassa koko ikäni, eli n. 16- vuotta. Olen käynyt ala-asteeni Talsoilan koulussa. Olen viihtynyt Talsoilassa todella hyvin, se on rauhallinen alue ja siellä on parikin puistoa. En ole huomannut muutosta Talsoilassa ollenkaan, taloja tietysti on remontoitu ja lisäilty. Talsoila on hyvämaineinen ja hyvä paikka lapsiperheille. Siellä asuukin paljon lapsiperheitä koulun ja rauhallisuuden takia.


PALVELUT

Talsoilassa palveluita ei ole paljoa. Ala-aste löytyy, muutama kampaamo/parturi, pieni kauppa (k-market) ja salibandy-halli. Kaupungintalo ja paloasema on myös Talsoilassa. Salibandy-hallin takana on Forssan metallityöt, joka omistaa hallin.


EPÄKOHTIA TALSOILASSA

Turuntiellä menee paljon autoja ja ne menee yleensä ylinopeutta. Se on vaarallista lapsiperheiden takia. Koulu on myös Turuntien varressa niin lapset kävelevät tien yli monta kertaa päivässä. Turuntielle voisi tulla nopeuskameroita tai poliisit voisivat pitää enemmän nopeusratsia.
Rekkoja kulkee myös paljon, koska HK on Teollisuuskadun päässä. Rekat saattaa olla haitaksi, jos lapset menevät salibandy-hallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti