tiistai 31. maaliskuuta 2015

Paavola - Keskellä metsää

Paavola sijaitsee Länsi-Forssassa. Siellä on 1181 asukasta. Karttalinkki: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=Paavola&srs=EPSG%3A3067&y=6747005&x=314464&lang=fi



Olen asunut Paavolassa noin 9 vuotta. Paavolassa on ollut mukava asua. Ainoita muutoksia on se, kun poliisilaitos siirtyi Paavolaan muutamia vuosia sitten. Itse asun tehdasalueella, joten ei tule niin paljoa valituksia pihalla ajelusta.

Historiaa

Paavolassa oli asuntomessut vuonna 1982. Siitä lähtien sinne on rakennettu paljon taloja. Paavolassa on myös ollut motocross-rata.

Yritykset /Palvelut

Paavolassa olevia yrityksiä ovat Autokeidas, joka on toiminu jo vuodesta 1950. Sen vieressa on ABC . Muita palveluita Paavolassa ei ole. Paavolassa on iso tehdas nimeltä Parma.

Paavola on rauhallinen paikka. Paavolassa on myös pururata, jossa on kiva ajella daltonilla. Paavolassa on paljon poliiseja.

Haastattelu

15vuotiaan Kallen kommentteja paavolasta

-olen asunut koko ikäni paavolassa
-on ollut ihan kivaa
-alue ei ole muuttunut
-hyviä puolia on pururata ja huonoja on huonot tiet

2 kommenttia:

  1. Paavolassa ei ole kuin pari sivaria tai maijaa kerran vuodessa, ellei Jani ole riehunut porkkanalla jossakin. Daltonilla ei ole kiva ajella purtsilla, sillä se on laiska. Hyvä teksti, http://goo.gl/QIhUnh

    VastaaPoista
  2. Pururadalla ei saa ajella millään! Muuten ihan ok teksti, jossa ohjeita on noudatettu.

    VastaaPoista