tiistai 31. maaliskuuta 2015

TIMANTTITÖLÖ





Forssan keskustan lähelle sijoittuva Tölö, on noin 2000 asukkaan asuttama kaupunginosa. Tölöllä yleisin asumismuoto on kerrostalo, koska tölön alueella niitä riittää. Kuitenkin omakotitaloja, sekä rivitaloja on paljon

Tölö on lapsiystävällinen, ja siellä onkin Taikatuulen päiväkoti, vanhusten hoitokoteja kaksi kappaletta,Tölön koulu, perhepäivähoitoa, sekä puistoja. Isolla nurmikentällä koulun vieressä on paljon lenkkeilijöitä, koiranulkoiluttajia ja jalkapalloa pelaavia kaikenikäisiä ihmisiä.

Tölö kartalla!

Tähän kaupunginosaan kuuluu kauppoja esimerkiksi Hurrikaani, Lidl, Sale. Uimahalli Vesihelmi kuuluu myös alueeseen, ja siellä voit käydä salilla/jumpissa, uimassa tai rentoutumassa Helmi spa:ssa. Ennen Tölöllä oli poliisiasema, mutta se siirrettiin paavolaan. Kuitenkin sen tilalle tuli fysioterapiapalvelu, sairaalatila, sekä käräjäoikeus. Tölön aikuiset voivat lähteä viihteelle tyykibaariin, joka on elektroniikkakauppa expertin vieressä.

Olen asunut monta vuotta Tölöllä, ja olen pitänyt alueesta. Kesäisin ihan kaunis ja perusrauhallinen. Kiva liikkua, kun mihinkään ei ole niin pitkä matka ns. ei tarvitse liikkua forssassa puolelta toiselle. Alueelle on tehty muutoksia esim. uudistettu kerrostaloja, poliisiasema-muutos, koulun- ja tarhojen pihoille tuotu uusia kiipeilytelineitä, ympäristön siivousta paranneltu.

2 kommenttia:

  1. Hyvä teksti, oikein mukava lukea ja mitään ei jää epäselväksi. Kuvakin sopii hyvin. -Tatu

    VastaaPoista
  2. Tatun kanssa samaa mieltä. Ja lisäpisteitä siitä, että jaksoit teknisistä ongelmista huolimatta taistella kuvan lisäämisen kanssa.

    VastaaPoista