maanantai 9. maaliskuuta 2015

Talsoila-hyvä paikka harrastaa

                                                            

Karttalinkki

   Minä asun talsoilassa kolme vuotta. Se on todella mukava paikka. Siellä ei asuu arsyttäviä naapureita. Kun halutaan tehdä jotakin, soitellaan kavereille. Voimme saada hyötyä Talsoilasta talvella. Koska siellä on jää, joskus hyvä mutta kuintenkin. Talsoilassa on myös frisbigolfirata, sekin on hyvä harrastaa, mutta kesällä. Minun mielestä, talsoila on vähän yksittäinen kaupunkiin.


   Se kestä yli kilometri pääsemään keski kaupunkiin. Talsoilassa on pieni kallis kauppa nimetty Sivaksi. Ei kannata käydä ostoksilla siellä. Talsoilassa on parturi joka puolella. Talsoilan lähellä on teurastamo jonka voit kunnela eläisten viimeiset huudot. Minä en ole nähnyt vielä paljon kerrostaloksia siellä. Yleensä talsoilalaiset asuvat omakotitalossa. Talsoilassa on oma koulu nimetty talsoilankouluksi.


   Siellä on Forssan sälibändi arena ja leikkipaikka. Talsoilassa on kirahvipuisto. Se on todella rauhallista paikka. Talven jälkeen talsoila jää muutu talsoila kentäksi. Siellä voi pelata pesäpalloa, ja  Frisbigolfatakin. 
                    Bom

2 kommenttia:

  1. Teksti on kirjoitettu ohjeen mukaan. Harmi, että kuvat eivät näy.

    VastaaPoista
  2. Ihan asiallinen teksti toki hiukan kirjoitus virheitä mutta ei niistä mitään kuvat eivät valitettavasti näy

    VastaaPoista