tiistai 31. maaliskuuta 2015

Viksberg -huono maine

 Karttalinkki

Oma suhteeni alueeseen

Viksberg on ihan mukava alue, päivässä voi kyllä tapahtua mitä vaan. Viksberg sijaitsee keskustan lounaispuolella. Viksberin lähellä on tosi paljon kaikkea kauppoja ja muuta sellaista. Asukas luku on noin 2585.

Olen asunut Viksberissä noin 4-5 vuotta. Asuinpaikka on muuttunut pelottavasta huumekaupasta parempaan suntaan, välillä saa kyllä pelätä narkkareita, alkoholisteja. Viksberg on todellä lähellä kaikkea esim. Prisma, Citymarket ja muut kaupat ja jopa koulu on ihan vieressä. Viksberissä kyllä viihtyy, mutta narkkareiden lähelle ei kannata mennä. Alue itsessään ei ole muuttunut juuri yhtään, mutta narkkareita ja alkoholisteja on kuollut paljon. Tykkään kun näen ikkunasta koulun, Citymarketin, Prisman ja kirkon.


Yksi Viksberkin vaarallisin alue on Lallintie ja sen kerrostalot. Siellä on kuollut paljon ihmisiä puukotuksiin, ampumisiin, alkoholimyrkytykseen, yliannostukseen ja muihin sairaisiin juttuihin. Yksi kaverini asuu Lallintiellä , kun olimme nuorempia ja olimme hänellä yötä narkkareille tuli tappelu samassa kerroksessa ja lopputulos oli se että mies kuoli kaverini oven taakse. 

Positiivista on kutomo, siellä on sali ja kaikkea kivaa. Citymarket on myös ihan 10-20m kutomosta eli todella hyvä asia, Prismaankin pääsee todella nopeasti kutomolta. Viksberissä on hyviä paikkojakin esim hienot uudistetut kerrostalot, missä itsekin asun. Viksberin ilo joka perjantai Krouvi. Siellä on myös lasten liikennepuisto, jossa ajetaan polkuautoilla.

Viksberi sosiallisessa mediassa

"Onneksi vanha kutomo vain paranee ja apteekki tuli lähemmäksi".

"Hyvin on alkanut Viksberg siistiytyä, betoni rumiluksia on alettu korjata"

4 kommenttia: