keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Talsoila - lähellä keskustaa

Talsoila sijaitsee Paavolan itäpuolella. Pienen matkan päässä keskustasta. Vuoden 2011 lopulla Talsoilassa asui 1340 asukasta.

Olen asunut Talsoilassa jo muutaman vuoden ja viihdyn alueella hyvin, koska se on aika lähellä keskustaa. Muutama vuosi sitten Talsoilaan rakennettiin frisbeegolfrata, jossa kaiken ikäiset viihtyvät. Talvisin Talsoilan kentällä on hyvä luistelukenttä. Jos asuu lähellä Turuntietä, tien äänet saattavat kuulua asuntoon.

Palvelut
Talsoilassa on Siwa, muutamia kampaamoita, Thai hieronta, palolaitos sekä kaupungintalo. Alueen lapset käyvät Talsoilan ala-astetta tai hoidossa Pihakoivun päiväkodissa.


Palolaitos
Palolaitos on yksi Forssan pisimpään säilyneistä maamerkkejä. Sitä alettiin rakentaa vuonna 1949 ja se valmistui vuotta myöhemmin. 2004 palolaitokselle tehtiin laajennus ja muutama vuosi sitten se kunnostettiin. Ennen vuotta 2004 peruskorjauksia ei oltu tehty.

Haastattelu:

Viihdytkö Talsoilassa?
Viihdyn. Vaikka asumme Turuntiellä, niin liikenne ei juurikaan häiritse.

Kauanko olet asunut alueella? Onko alue muuttunut jotenkin?
Melkein neljä vuotta, vaikea sanoa onko alue muuttunut..

Talsoilan hyviä ja huonoja puolia?
Hyviä puolia: lyhyet matkat kouluun, puistoon, luistelemaan ja pururadalle. Toisaalta tarpeeksi lähellä keskustaa. Huonoja puolia? En tiedä..

Talsoilan frisbeegolfkori

2 kommenttia:

  1. Kuva sopii tekstiin, koska talsoilassa sijaitsee frisbeegolf rata. Teksti oli ihan hyvä ja sain sellaista tietoa joka minua kiinnosti.

    VastaaPoista
  2. Ohjeen mukainen postaus. Haastattelussa olisi ollut hyvä mainita edes suurinpiirtein, ketä on haastateltu (mies/nainen/ikä).

    VastaaPoista