sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Talsoila - rauhallinen asuinalue

Talsoila on suuremmaksi osaksi omakotivaltainen asuinalue. Talsoila sijaitsee keskustan luoteispuolella.Vuonna 2011 alueella asui 1340asukasta.       karttapaikka

Itse olen asunut Talsoilassa n. 12 vuotta ja olen viihtynyt alueella hyvin. Talsoilasta ei ole pitkät matkat esim. Keskustaan ja Paavolaan ja se on hyvä. Talsoila on rauhallisessa paikassa. Huonona puolena Talsoilasta on se, että läheisen kaatopaikka Kiimassuo haisee välillä asuinalueella. Talsoilaan on rakennettu uusia taloja sinä aikana kun olen asunut alueella sekä Talsoilan puistoa on uudistettu rakentamalla sinne frisbeegolfrata. Muuten en ole huomannut suuria eroja.


Talsoilassa sijaitsee HK. Talsoilan alueella on muutamia parturi- kampaamoita, paloasema, kaupungintalo sekä Siwa. Talsoilassa sijaitsee myös Forssan suurin ala-aste Talsoilan koulu.

1930 - luvulla perustettiin talsoilan puisto työväen virkistysalueeksi. Puistossa on myös sijainnut Talsoilan kartano joka paloi vuonna 1894.

Talsoilassa en luultavasti muuttaisi mitään muuta kuin sen, että Talsoilan kentän luistelukopit voisi uudistaa, koska ne ovat vanhoja. 


Haastattelu:

Pidätkö Talsoilan alueesta?

Kyllä

Mitä hyviä ja huonoja puolia on Talsoilassa?

Hyviä: rauhallinen asuinalue,lyhyet kulkumatkat.
Huonoja: ei ole. 

Onko alue muuttunut aikana jona olet asunut alueella?

Kyllä uusia taloja on rakennettu.

Onko jotain jota haluaisit muuttaa Talsoilassa?

Lasten leikkipaikoista voitaisiin pitää parempaa huolta.




2 kommenttia:

  1. Otsikko on kuvaava ja kuvat sopivat tekstiin. Teksti on perusteellinen, enkä jäänyt kaipaamaan mitään. Hyvä juttu.

    VastaaPoista
  2. Ohjeen mukainen postaus, hyvä. Haastattelussa olisit tosin voinut kertoa, ketä haastateltiin.

    VastaaPoista