maanantai 7. huhtikuuta 2014

Paavola- Perhekeskeinen kaupunginosa

Paavola on yksi Forssan monista kaupunginosista, jossa asuu 1182 asukasta ja se on ollut suosittu asuinalue vuoden 1982 asuntomessujen jälkeen. Paavola sijaitsee 2-tien länsipuolella. Paavolassa on pururata, joka on noin 4 kilometriä pitkä.

Oma suhde alueeseen

Paavola on erittäin hyvä asuinalue, josta olen aina pitänyt, koska pidän metsäisestä ja rauhallisesta alueesta. Siellä asuu erityisen paljon lapsiperheitä joten Paavolassa on paljon leikkipuistoja. Paavolan pururata on aivan kotimme vieressä joten sinne voi mennä milloin vain lenkille tai vaikka marjastamaan. Lapsena metsässä oli kiva temmeltää kavereiden kanssa.

Mielikuvia Paavolasta

 Paavola on rauhallinen ja lapsiystävällinen kaupunginosa...Olemme asuneet Paavolassa n.10v eikä koko aikana ole ollut mitään häiriötä!
On varmaan Forssan keskusta alueen rauhallisimpia kaupunginosia!!
(Suomi24, kirjoittaja asuu Paavolassa)

Lähettämäsi linkki asunto löytyy ns. uudesta paavolasta joka on todella rauhallista aluettta kyseiset rivitalot ovat kooltaan Paavolan suurimpia rivitaloasuntoja. Ihan mukavalla paikalla sijaitsevat pururadan läheisyydessä. Miinuksena voi sanoa että on pitkä matka kauppaan (autokeidas tai ABC n.2km) tai kouluun (Talosoilan ala-aste 2-3km). Itse asuin Paavolassa 20vuotta ja voin sanoa että on tosi rauhallista perhekeskeistä aluetta.
Ovatko nuorisotilat vielä toiminnassa Paavolassa ? 

(Suomi24)

Kyllä Paavola on tosi mukava ja rauhallinen alue.
Ei läpikulkuliikennettä ja kivoja ihmisiä asuu siellä.
Kaupunginjohtajakin on valinnut Paavolan asuinpaikakseen!

(Suomi24)

Paavolan pururadalla oleva levähdyspaikka

Pururata on siistissä kunnossa

Paavolassa on monia leikkipuistoja

Paavolassa on paljon omakotitaloja



Karttalinkki

Johanna

1 kommentti: