maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viksberg, että sellasta.

Kuhalan koulu.
 Viksbergiä kutsutaan Forssan pahamaineisemmaksi kaupunginosaksi. Se  on keskustan eteläpuolella. Siellä on Kuhalan koulu, urheilutalo Feeniks ja Viksbergin "ostari". Tästä linkistä pääset katsomaan Viksbergin karttakuvaa.


Viksbergistä mielipiteitä somessa -
Forssa, etenkin Viksberg on saanut erittäin paljon negatiivista kommenttia sosiaalisessa mediassa, ja vain muutamia hyviä kommentteja. Useat kaartavat Viksbergiä kaukaa, syystä tai toisesta.
 Eniten mielipiteitä luultavasti herättää se, että Vigsbergissä tapahtui aikanaan niin paljon tappoja, tappeluja ja yms. tapahtumia. Meno on rauhoittunut hieman siitä ajasta, mutta kyllä silti saa vähän väliä lukea, kuinka joku on puukottanut jotakuta, tai kuinka joku on ampunut oven läpi. 
 Mutta kuitenkin. Jos kävelee Viksbergissä, huomaa että siellä on todella paljon kauniita puita ja ihania puistoja, joissa lapset saa leikkiä. 

Viksbergin keskus on mielestäni "ostari", jossa on nykypäivänä R-Kioski, siivoustukku Sillä Siisti ja eläinlääkäri. + Viksbergin kouvi. Rakennuksessa on ennen ollut mm. thai-hieronta, pieni baari (Viksbergin krouvin lisäksi) ja hammaslääkäri.

Viksbergissä on myös Kuhalan koulu. Kuhalan koulu on vuosiluokkien 1-9 yhtenäiskoulu. Oppilaita koulussa lukuvuonna 13-14 on noin 331. Koulussa on ylä- ja ala-aste niin sanotusti erikseen, eri rakennuksissa, mutta yhdistettynä silti. Koulu on kaksikerroksien ja punaruskeista tiileistä tehty. Teknisen työn -luokka on erikseen muusta koulusta, niin kuin ruokala ja urheilutalo Feeniks. Urheilutalo ja ruokala ovat yhdessä rakennuksessa. Koulu on kaksikerroksinen.

1 kommentti:

  1. hyvä työ alina. on tarpeeksi pitkä ja hyvät kuvat.

    VastaaPoista