sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viksberg - Parempi kuin ennen

Viksberg sijaitsee Forssan keskustaan nähden eteläpuolella. Asukkaita Viksbergin asuntoalueella on 2560 asukasta ja teollisuusalueella 52 asukasta.
Karttalinkki


   Oma suhteeni alueeseen

Olen asunut Viksbergissä kohta 14v. Muutimme Tölöltä Viksbergiin kun veljeni syntyi ja tarvitsimme lisää tilaa. Alue on muuttunut neljäntoista vuoden aikana aika paljonkin. Muistan kuinka varsinkin omalla kadullani poliisi kävi joka päivä ainakin tarkistamassa tilannetta, tai rauhoittamassa sitä. Nykyään poliisia ei ainakaan omalla kadullani hirveästi näy. Itse viihdyn alueella hyvin, koska kaikki on lähellä; koulu, kaupat ja muut. Alueella asuu paljon lapsiperheitä, joilla on varsinkin pieniä lapsia.
Alueen hyviin puoliin kuuluu hyvät tiet ja muutama leikkipuisto lapsille. Epäkohtia ovat mm. kävelyteiden valaisu ja ns. laitapuolenkulkijoiden määrä.

Viksbergin leikkipuisto



  Asu Viksbergissä


Tule asumaan Viksbergiin, täällä on kaikki lähellä. Lapsiperheille täällä on leikkipuistoja, ja muita lapsiperheitä. Kaikki suuret kaupat ovat lähellä, ja sinne voi vaikka kävellä. Viksbergin alueella on myös yhteiskoulu ja lastentarha.

1 kommentti: