sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viksberg - lähellä kaikkea

Viksberg eli Haudankorva on asuinalue Forssan eteläosassa. Vuoden 2011 lopussa siellä oli 2612 asukasta. Haudankorvan pohjoisraja on Loimijoki ja eteläraja valtatie 2. Viksbergissä on mm. Urheilutalo Feeniks, Kuhalan koulu, Tarjoustalo, Citymarket, Siwa, Viksbergin Krouvi ja R-Kioski, sekä asuintaloina lähinnä kerros- ja omakotitaloja.

Viksberg on yksi Forssan huonomaineisimmista asuinalueista ja herättää paljon mielipiteitä. Osan mielestä Viksberg on parempi kuin maineensa, mutta osa ei löydä alueesta mitään hyvää.

"Viksberg on alueista ehdottomasti kaikkein pahin. Siellä on paljon vuokrataloja ja se kertoo alueesta jo aika paljon. Päihteet ja työttymyys ovat viksbergissä edustettuna." (Suomi24)

"Viksberg on ihan normaali asumalähiö. Lisäksi se on vielä melko lähellä keskustaa. Täällä pääsee kaikkialle kävellen tai fillarilla. Ihan tavallinen paikka." (Suomi24)

Itse olen asunut Viksbergissä noin kahdeksan vuotta ja mielestäni se on ihan tavallinen asuinalue, joka muuttunuu pikkuhiljaa paremmaksi. Häiriökäyttäytymisiä on enemmän kuin esimerkiksi keskustassa, mutta ei niin paljoa kuin annetaan olettaa. Viksberg on hyvää asuinaluetta vaikka lapsiperheille, koska lähellä on kauppoja, kouluja ja leikkipuistoja.

(Lähteet: Wikipedia, Suomi24)

Finlayson

Finlayson

Pytingeiltä

Pytingit

Viksbergin Krouvi

1 kommentti:

  1. Postaus oli täynnä tietoa ja miellyttävää luettavaa! :) Kerroit myös tasapainoisesti VIksbergistä eli positiivisia asioita että negatiivisia. Mielestäni oikein mallikas teksti! :)

    VastaaPoista