maanantai 14. huhtikuuta 2014

VIKSBERG - jännä paikka

Viksberg sijaitsee Forssan pohjoisosassa. haudankorvan kaupunginosassa. Viksbergin asukasluku on 2612.
KARTTALINKKI

Viksbergillä on huono maine

Viksbergillä (Haudankorvalla) on huono maine, koska tämä on Forssan vanhaa aluetta. Täällä asuu paljon vanhoja ihmisiä, jotka ovat kovia juomaan ja Visbergin perälle asutetaan kaikki alkoholi riippuvaiset ja huumeriippuvaiset, jotka eivät pysty pitämään huolta itsestään, mutta minun mielestä Viksberg on ihan hyvä paikka asua lapsiperheelle. Koulu olisi melko lähellä ja kauppakin riippumatta missä päin Viksbergiä asuu.

Viksbergin epäkohtia

Minun mielestä suurin epäkohta Viksbegrissä on risteys Siurilankadun ja Asekellarin välillä, jos risteystä lähestyy oikealta puolelta sinä et näe tuleeko sieltä auto vai ei. On myös alue Viksbergin perällä. Sinne asutetaan kaikki, jotka eivät pysty pitämään huolta itsestään.

Viksbergin tärkein rakennus

Minun mielestä viksbergin tärkein rakennus on Citymarket. Se on iso kauppakeskus joka rakennettiin vanhan kutomon tilalle sen jälkeen, kun Finlaysson lopetti toimintansa Forssassa. Se on mukavan lähellä kaikkia jotka asuvat viksbergissä ja sieltä saa kaikkea mitä sinä voit tarvita. Minua se on erityisen lähellä, koska asun sen vieressä.

Forssan Citymarket


1 kommentti:

  1. Olisin halunnut tietää lisää itse alueesta, alun esittely jäi aika lyhkäiseksi. Tekstissä on lisäksi jonkin verran kirjoitusvirheitä, ja monia pilkkuja puuttuu. Muuten teksti on ihan hyvä ja mielipide tulee hyvin esille. :)

    VastaaPoista