maanantai 7. huhtikuuta 2014

Talsoila - rauhallinen ympäristö

Talsoila sijaitsee Forssan luoteis-osassa. Vuonna 2011 Talsoilassa asui 2225 henkilöä, joista suurin osa oli aikuisia. Karttalinkki
            Talsoilassa on myös Forssan suurin ala-aste, joka on rakennettu vuonna 1959. Siellä opiskelee noin 250 oppilasta. Opiskelin itse  Talsoilankoulussa. Talsoilanpuistoon rakennettiin muutama kesä sitten frisbeegolf rata. Siinä on kuusi rataa ja radan par tulos on 17.
Kaverini heittämässä frisbeegolffia viime kesänä talsoilanpuistossa

Oma suhde alueeseen


            Olen asunut Talsoilassa jo yli 12 vuotta, joten tunnen alueen läpikotaisin. Talsoila on mukava paikka asua, koska siellä on rauhallinen ympäristö ja se on rakennettu asuinalueeksi. Talot ovat suurimmaksi osaksi omakotitaloja. Alue ei ole juuri muuttunut siinä aikana kun olen asunut ja muistan alueen ja se on hyvä, koska rakennukset ovat hyvässä kunnossa ja ne ovat hienoja. Kävin ala-asteen Talsoilankoulussa, jonne on lyhyt matka kaikkialta Talsoilan alueilta. Itse en haluaisi asua missään muualla Forssan alueella, koska olen kuullut paljon huonoa muista alueista. Tykkään Talsoilasta, koska siellä on lyhyet kulkuetäisyydet keskustaan ja siellä on myös rauhallinen asua.

Muuta Talsoilaan asumaan!


           Muuta Talsoilaan asumaan, koska siellä on rauhallista. Siellä asuu paljon lapsiperheitä, joten lapsesi löytää aivan varmasti kavereita. Koulu on lähellä ja koulumatkalla ei ole vaarallisia risteyksiä. Matkat kaupunkiin ovat myös lyhyet. Joten muuta samantien Talsoilaan!




1 kommentti:

  1. Hyvä kirjoitus, mukava lukea, historiasta olisi voinut olla enemmän tietoa. Kiva kuva.

    VastaaPoista