maanantai 28. huhtikuuta 2014

Paavola-syrjässä

Paavolan pururata


Paavola sijaitsee luoteis Forssassa keskustasta nähden. Se on noin 3 kilometrin päässä keskustasta, mutta autoteitse keskustaan on 5 kilometriä. Paavolassa on 1000-2000 asukasta, ja se on kokoajan kasvanut vuoden 1982 asuntomessuista lähtien. Se on noin 5 kilometrin päässä keskustasta Tyypillistä Paavolassa on oma- ja rivitalot, sillä kerrostaloja ei ole montaa. Harvat kerrostalot ylettyvät vain 3 kerroksen korkeuteen.

Minun mielestäni Paavola on rauhallinen, ja hyvä asuinpaikka. Se ei ole kauhean kaukana keskustasta, mutta tiet sinne kiertävät niin kaukaa että se ajatellaan olevan syrjässä. Autokeitaalle on Paavolan perältä matkaa noin 500 metriä pyöräteitä liikkuen, mutta autolla reitti saattaa venyä 4 kilometriin. Lenkkeily- ja urheilualueita löytyy Paavolasta pelkästään oman kotiovensa avaamalla, ja leikkipuoistojakin on useita. Se sopeutuu siis todella hyvin lapsiperheille, sillä lähin koulu Paavolasta on Talsoilan koulu, jonne matkaa on pyöräteitse noin 1 kilometri.

Paavolan läpi kulkeva Koivumäentie.



Tervetuloa asumaan rauhaisaan Paavolaan! Täällä ei melu haittaa! Keskustaan on muutama kilometri ja virkistysalueet kiven heiton päässä! Komeat omakotitalot myynnissä nyt, osta omasi!


1 kommentti:

  1. Hieman synkähköt kuvat, mutta muuten on Paavola esitelty hyvin positiivisessa valossa. Sama ongelma tuntuu vaivaavan kaikkia Paavolassa asuvia eli suorien teiden puute. Hassustihan se tosiaan on suunniteltu autoja ajatellen.

    VastaaPoista