tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kaikula

Kaikula sijaitsee kymppitien ja keskustan pohjoispuolella. Kaikula on omakotitaloaluetta jossa on omistusasuntoja. Olen asunut Kaikulassa noin 3 vuotta. Muutimme sinne Talsoilasta. Olen viihtynyt alueella hyvin, varmaan siksi että se ei ole aivan keskustassa. Alueella on todella rauhallista ja viihtyisää. Alue ei ole juurikaan muuttunut sinä aikana kun olen asunut siellä, yhtä uutta taloa lukuunottamatta. Muutimme Kaikulaan Talsoilasta ja mielestäni se on paljon parempi alue asua. Talsoilassa esim oli HK:n ruokatalo aivan vieressä mistä aika ajoin tuli epämiellyttäviä hajuja.


Kaikulassa on vähän julkisia palveluita. Siellä on kaksi hautausmaata ja pururata. Mielestäni on kiva kun lähellä on metsää ja pururata. Talvella siellä on myös hyvät ladut. Kaikulassa ei tietääkseni ole muuta teollisuutta kuin Lemminkäisen tehdas.









1 kommentti:

  1. Tekstissä oli kaikki oleellinen. Sitä oli helppo lukea enkä huomannut kirjoitusvirheitä. Tekstissä oli myös kerrottu oma mielipide hyvin. Oli hyvä, että tekstiin oli lisätty myös kuva. Otsikko olisi voinut olla mielenkiintoisempi.

    VastaaPoista