keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Paavola asuinalueena

Forssan kaupunginosista yksi on Paavola. Paavola sijaitsee valtatie 2 länsipuolella. Alueella on pääosin omakotitaloja mutta alueelta löytyy  myös kerrostaloja ja rivitaloja. Paavolassa asuu paljon lapsiperheitä, koska alue on rauhallista ja viihtyisää asuinaluetta.

Itse olen asunut alueella 16 vuoden ajan ja olen pitänyt asuinalueestani. Vuosien aikana Paavolaan on rakennettu uusia omakotitaloja ja muutamia taloja on rakenteilla. Oma mielikuva alueesta on rauhallinen ja viihtyisä.

Paavolan alueella palveluita ovat Haision alueella sijaitsevat Autokeidas ja ABC liikenneasemat. Paavolassa on myös oma nuorisotila, mikä ei ole enää käytössä, mutta nykyään nuorisotilan  voi vuokrata omaan käyttöön. Paavolan alueella ovat myös Forssan poliisilaitos, Isoverin sekä Parman tehtaat.

Paavolassa on pururata, joten lenkkeily mahdollisuudet ovat todella hyvät. Talviaikaan pururadalle tehdään hiihtoladut ja lumien sulaessa on taas mahdollisuus lenkkeillä pururadan mäkisessä maastossa. Pituudeltaan pururata on noin neljä kilometriä pitkä. Myös lyhyemmät reitit ovat mahdollisia. Lempipaikkani Paavolassa pururadan alue.




1 kommentti:

  1. Teksti oli hyvän pituinen, ei liian pitkä, mutta silti käsitteli monta asiaa. Olen samaa mieltä Paavolan viihtyisyydestä ja ilmapiiristä. Otsikko oli hyvä ja asiaanliittyvä, mutta kuvasta puuttui kuvateksti.

    VastaaPoista