keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Paavola - rauhallinen asuinalue Forssassa

Paavola sijaitsee kymppitien eteläpuolella ja 2.tien itäpuolella. Paavolasta Forssan keskustaan on reilu kolmekilometriä. Paavola on rauhallinen asuinalue, jossa lapsiperheet ja vanhemmatkin ihmiset viihtyvät. Siellä tontit ovat keskellä metsäistä ja maastoltaan vaihtelevaa maastoa. Paavolassa on paljon omakoti-, kerros- sekä rivitaloasuntoja, joista suurin osa on omistusasuntoja. Se on ollut suosittu asuinalue vuoden 1982 asuntomessuista lähtien.

Olen itse tykännyt asua Paavolassa, koska siellä asuu mukavia ihmisiä, alue on rauhallista sekä lapsiystävällinen ja pururata on aivan vieressä, missä on hyvä lenkkeillä esimerkiksi koirien kanssa. Olen asunut Paavolassa noin 13-vuotta ja muutin sinne Taivalkoskelta. Paavola on mielestäni hyvin suosittu asuinalue.

Paavolassa ei ole minkäänlaista kaupallista toimintaa paitsi Autokeidas ja ABC, mutta nekin ovat kaukana itse ydin Paavolasta. Mielestäni olisi hyvä jos Paavolassa olisi edes jonkinlainen kioski tai kauppa, josta asukkaat pääsisivät ostamaan ilman, että täytyy lähteä kaupungille. Toinen Paavolan epäkohta on, että kävelijöitä sekä koiranulkoiluttajia ei ole huomioitu riittävästi. Paavolassa saisi olla enemmän penkkejä, joihin istuutua ja roskiksia, jottei luontoon joutuisi niin paljon roskia. Paavolassa saisi olla myös enemmän puistoja, joissa lapset voisivat leikkiä eikä jonkinlainen koirapuistokaan olisi huono asia koiranomistajien kannalta.

Lähteet: http://www.forssa.fi/tontit/paavola/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti