tiistai 11. huhtikuuta 2017

Rauhallinen ja miellyttyvä asuinalue Paavola

Paavola sijaitsee Forssassa kakkostien länsipuolella ja kymppitien eteläpuolella. Paavola on pientaloaluetta, jossa on omistusasuntoja sekä vuokra-asuntoja, mutta kerrostaloja ei ole.
Paavolassa ei ole julkisia palveluja tai yrityksiä.
Olen asunut koko elämäni Paavolassa ja viihdyn alueella, koska se on rauhallinen alue. Mielestäni alue ei ole muuttunut elämäni aikana paitsi, että puita on kaadettu metsistä aika paljon. Mielestäni Paavola on hyvä maineinen, koska siellä ei juuri ikinä tapahdu mitään erikoista.

Paavolassa on erittäin hyvät liikunta mahdollisuudet. Esimerkiksi pururata jossa voi kesäisin lenkkeillä tai talvisin hiihtää. Siellä on myös kuntomökki, jossa voi voimistella. Lapsille myös löytyy paljon erilaisia puistoja.

Paavolassa oli myös ennen nuorisotilat, jossa oli erilaisia pelejä ja muuta tekemistä, mutta nykyään sitä ei enään ole, koska sielä ei käynyt tarpeeksi nuoria, joka on mielestäni harmillista. Samassa rakennuksessa on myös ollut kioski aikaisemmin, mutta ei minun elinaikanani. Tämäkään kioski ei tuottanut tarpeeksi niin se lopetettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti