tiistai 11. huhtikuuta 2017

Uudenkylän miellyttävä asuinalue

Uusikylä on Forssan keskustan tuntumassa, Loimijoen länsi puolella ja valtatie 2:n länsi puolella. Alueella on lähinnä puisia omakotitaloja, jotka ovat omistusasuntoja.


Olen muuttanut noin vuosi sitten Linikkalasta, joka ei mielestäni hirveästi eroa nykyisestä asuin alueestani. Molempien alueiden läheisyydessä on palveluita, kuten kouluja ja muita. Ainut huono puoli Linikkalassa oli, että kouluun ja keskustaan oli aika pitkä matka. Nykyään lähes kaikkialle on melko lyhyt matka, sillä Uusikylä on lähes keskustassa. Alue on mielestäni siisti ja melko rauhallinen eli se on hyvämaineinen.

Alueella on ruokapaikkoja esim. Aikapoika grilli, Pizzeria Arbanas, Martina ja Antin Konditoria. Muita palveluita alueella on mm. Forssan Print, Hotelli Maakunta, Työväentalo, Urheilu Kenni ja  Uimahalli Vesihelmi. Alueella on siis lähinnä kaupallisia palveluja.

Aluetta on viime aikoina uudistettu. Esimerkiksi Forssan Printin y-risteys on paranettu toimivammaksi ja teitä on uudistettu. Risteys on nyt turvallisempi ja siistimän näköinen. Mielestäni ainakin y-risteyksen väliin jäävä alue, (missä on mm. Fokopon toimisto) missä on vanhoja tyhjilleen jääneitä ja ränsistyneitä taloja voitaisiin purkaa. Sen tilalle voitaisiin rakentaa esim. uutta asuinaluetta tai virkistyalue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti