keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pilvenmäki - hevosurheilua ja lapsiperheitä

Pilvenmäki sijaitsee Länsi-Forssassa noin 3 kilometrin päässä Forssan keskustasta. Alueella on lähes ainoastaan omakotitaloja, joita on rakennettu eri vuosikymmeninä.


Vasemmalla näkyy alkava omakotitaloalue.

Alueella on joitakin yrityksiä ja tehtaita kuten Pilvenmäen ravirata, Tambest, Isover ja Parman teollisuusalue. Raviradalla pidetään varsinkin kesäisin paljon raveja ja maarata-kisoja.

Olen asunut alueella koko elämäni, eikä se kovin merkittävästi ole muuttunut. Viihdyn alueella ihan hyvin. Siellä on sopivanpituisia lenkkejä juoksemiseen ja jos kaipaa pidempää, niin Paavolan pururata on lyhyen kävelymatkan päässä. Alueella asuu mielestäni mukavia ihmisiä, eikä koskaan ole tarvinnut valittaa häiriöstä. Alue on myös lapsiystävällinen, sen huomaa alueella asuvien lapsiperheiden määrästä.


Omakotitaloja

Alueella on kuitenkin myös huonoja puolia. Tambest pitää varsinkin öisin kovaa meteliä, mutta alueella 15 vuotta asuneena olen jo tottunut siihen. Pilvenmäellä on paljon kaupungin joutomaata, joka ei ole välttämättä kaikista kauneinta katseltavaa. Kaikesta huolimatta mukava asuinalue.

Maisemaa Jokioistentieltä 


1 kommentti:

  1. Mukavan laaja ja antaa lukijalle hyvän vaikutelman siitä, millainen alue on. Kuvia oli muutama ja nekin olivat kivoja tämän hetkiseen säähän katsottuna. Kuvat sopivat myös hyvin tekstiin. Otsikko sopi hyvin tekstille, koska tekstissä kerrottiin juuri lapsiperheistä ja raviradasta. Kaikin puolin kiva teksti. :)

    VastaaPoista