keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Viihtyisä Tölö

Tölö sijaitsee kakkos-tien itä-puolella ja keskustasta länteen päin. Tölön asutus on suurimmaksi osaksi pelkkiä kerrostaloja, mutta myös muutamia omakotitaloja, jotka ovat sekä vuokra ja omistusasuntoja.
 

Olen asunut tölöllä kolme vuotta ja hiljaisesta asuinalueesta vähän vilkkaampaan alueseen oli kiva vaihtelu ja johon piti myös tottua, että naapureita on paljon ja lähellä. Mitä olen huomannut niin alueella asuu ikäihmisiä eniten ja muutamia perheitä, koska koulu ja päiväkoti ovat lähellä.
 

Tölöllä on mm. parturi/kampaamo, fysioterapia, baari, sale, jalkapallokenttä, puisto ja vanhainkoti. Parturi/kampaamo Doris sijaitsee aivan tölön koulun vieressä, jossa voi käydä laittamassa hiukset, ripset, kulmat ja kasvojen vahaukset.


Mielipide Tölön koulusta Suomi24-palstalta, kirjoittaja asuu Lounais-Hämeessä:

Tölön koulu rakennusta ei kannatta korjata. Tasakatto, kosteusongelmia , savipellolle tehty , maakosteutta..... Forssanseudulla on meneillään kunta selvitys. Samalla olisi tutkittava kouluasiaa koko alueen kannalta.

Miksei Forssasta siirrettäisi oppilaita Jokioisten puolelle. Tölön koulun ja Jokioisten koulujen etäisyys on alle 10 km. Maaseudulla etäisyydet on pidempiä.Forssassa ja lähikunnissa oppilas määrät on laskussa. Miksi laittaa 10 miljoonaa seiniin, kun seudulla on vapaata tilaa koululaisille.
Uuteen Eko kouluun mahtuu lapsia ja onhan vielä Matkun koulukiinteistö olemassa. Sehän on sentään home vapaa koulukiinteistö.

1 kommentti:

  1. Todella hyvä työ ja hyviä mielipideitä tässä tekstissä. Ei ole mitää lisättävää

    VastaaPoista