keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Perä Paavolan hoodsit

Paavola sijaitsee Forssan keskustasta länsi puolella. Asun Paavolan pohjois rajalla, joka ulottuu Loimijokeen. Pohjois- Paavolassa ei ole montaa omakotitaloa, koska se ei ole Paavolan ydinseutua. Alueella on n. seitsemän omakotitaloa lähellä toisiaan ja melko laajalla alueella. Talo, jossa asun Sijaitsee kakkostien etelä puolella.

Olen asunut alueella lähes koko ikäni. Viihdyn asuinalueellani hyvin, koska se sijaitsee hieman ydin keskustan ulkopuolella, rauhallisella alueellla. Asuin alue ei ole juuri muuttunut, koska sinne ei ole rakennettu uusia taloja. Alueen huonoja puolia ovat se, että keskustaan on n. 3-4 kilometrin matka. Hyviä puolia ovat ne, että noin 800 metrin päässä on ABC ja Autokeidas, joissa on hyvä viettää aikaa kavereiden kanssa ja siellä pystyy käydä nopeasti kaupassa, ettei tarvitse lähteä keskustaan asti. Plussaa on myös se, että alueella on rauhallista eikä ole naapureita talon vieressä ja myös se, että tontti on aika suuri.

Alueella, jossa asun on kaksi yritystä: Gigantti ja Destian tienhuoltovarikko. Gigantti tuli Forssaan 2000- luvun alkupuolella, kun Markantalo ei enää kannattanut täällä. Gigantti on ollut Frssassa suunnillleen kymmenen vuotta.


Autokeidas Forssa, joka on ollut Forssassa  jo yli 50 vuotta.

ABC Forssa on rakennettu Autokeitaan viereen vuoden 2005 jälkeen.

Aleu on suurimmaksi osaksi metsää ja peltoa. Metsiin on rakennettu Paavolan pururata, joka on viihtyisä paikka lenkkeillä. Maaperä on suurimmaksi osaksi savea. Pelloilla viljellään joka vuosi viljaa ja rehua. 

1 kommentti:

  1. Teksti oli hyvin tehty kun kaikki asiat tuli hyvin selville ja kerrottiin paljon perä paavolan historiasta ja yrityksistä. Ei ollult huonoja puolia.

    VastaaPoista