keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Paavolan "maaseutu"

Asuinalueeni sijaitsee kakkostien länsipuolella, Paavolan pohjoisosassa. Se luokitellaan ''Paavolan maaseuduksi''. Alueella on harvaan asutusta ja vain omakotitaloja. Alue on hyvin rauhallinen ja viihtyisä. Kaikki talot ovat omistusasuntoja, eikä tontteja ole montaa. Forssan keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä.

Olen asunut tällä alueella koko ikäni, eli kohta 16 vuotta. Alueen hyviä puolia ovat isot tontit, kaunis luonto ja oma rauha. Alueen maine on pysynyt hyvänä, eikä siitä ole sosiaalisessa mediassa puhuttu juurikaan mitään negatiivista.

Asuinalueen lähellä on kaksi huoltoasemaa, ABC ja Autokeidas. Ne helpottavat paljon, sillä kauppa on lähellä. Palveluihin pystyy helposti menemään myös kävellen tai pyörällä käyttämällä kevyenliikenteen väylää. Paavolan pururata on myös noin parin kilometrin päässä.

Alue on pitkälti hiekkaa. Siellä on jäätikkömuodostumia, eli harjuja. Pohjamaana on hiekan lisäksi savea. Tämän alueen kasvillisuus on enimmäkseen havumetsää. Taloja ympäröi myös isot pellot. Loimijoki virtaa asuinalueen lähettyvillä.



1 kommentti:

  1. Teksti oli laaja ja monipuolinen, sekä sopivan pituinen. Otsikko ja kuva sopivat sisältöön hyvin.

    VastaaPoista