keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Talsoila

Asuinauleeni Talsoilan pohjoisrajana on valtatie 10, itärajana Loimijoki ja etelärajana Räynynoja. Alueella on kerrostaloja, omakotitaloja ja rivitaloja. Alue on aika rauhallista ja täällä asuu paljon lapsiperheitä. Talsoilassa on neljä katua joiden nimet viittaa Kalevalaan.Talsoilan alueella sijaitsee Forssan kaupungintalo, paloasema ja Kuhalankosken mylly. Talsoilasta löytyy K-market, paloasema ja kaupungintalo.

Olen asunut Talsoilassa koko elämäni, ja nykyisessä talossa n. 10 vuotta. Olen viihtynyt täällä hyvin, eikä alue ole omasta mielestäni muuttunut paljoa 15 vuoden aikana. Alue sopii hyvin lapsiperheille, koska siellä on puistoja ja paljon muita leikkipaikkoja. Talsoila on hyvämaineinen, enkä ole kuullut että siitä puhuttaisiin juurikaan negatiivisesti. Talsoilassa asuu kaikenikäisiä ihmisiä, jonkun verran myös vanhuksia.

Itselleni merkittävä paikka talsoilasta on ainakin Talsoilan koulu, jossa kävin ala-asteen. Tykkäsin olla siellä ja sinne oli lyhyt koulumatka. Sieltä on kertynyt paljon hyviä muistoja ja kavereita. Aloitin koulunkäynnin vuonna 2008 ja pääsin ala-asteelta 2014.

Alueen epäkohtia ovat jotkut ränsistyneet ja vanhat kerrostalot. Joitakin niistä on uudistettu pari vuotta sitten, joka oli todella hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti