keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pispanmäki - lapsiperheidylli

Pispanmäki sijaitsee valtatie 2 Länsi-puolella n. 3 kilometrin päässä Forssan keskustasta.  Alueella on paljon omakotitaloja, joista kaikki ovat omistusasuntoja. Alueella asuu todella paljon lapsiperheitä. Pispanmäessä on myös muutamia yrityksiä. Pispanmäessä ei ole julkisia palveluita.

Salmisenkatu
Pispansaarenkatu
Olen asunut Pispanmäessä melkein kymmenen vuotta ja viihdyn siellä aika hyvin. Kymmenen vuoden aikana alue ei ole muuttunut kovinkaan paljoa. Sinne on rakennettu muutamia omakotitaloja ja yritykset ovat lisääntyneet. Ennen muuttoani Pispänmäkeen asuin Tölöllä. Tölöön verrattuna Pispanmäki on paljon hiljaisempi, eikä siellä kovinkaan usein tapahdu mitään. Alueella asuu melko vähän ihmisiä, joista suurin osa on todella mukavia.

Vaikka alue on yleensä hyvin rauhaisa, on siellä myös haittapuolia. Alueella on jonkin verran ränsistyneitä taloja, mopoautot ja mopot pitävät todella kovaa ääntä varsinkin öisin ja alueen lähellä olevilta tehtailta kuuluu kovia ääniä, kun ne ovat toiminnassa. Ravien aikaan raviradalta kaikuu äänet koko Pispanmäessä. Koska Pispanmäki on hyvin pieni asuinalue kaukana keskustasta, on esim. teiden ja puistojen kunnossapito välillä huonoa.                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti